Nail & Beauty Salon

NAIL & BEAUTY SALON IN ANDROS ISLAND

Ένα παλιό μπαρ μεταμορφώνεται σε καταφύγιο ομορφιάς στην Άνδρο.

Τα γραφικά σοκάκια του Μπατσιού, στην Άνδρο, διάλεξε η ιδιοκτήτρια για να δημιουργήσει το nail salon της. Η εικόνα του αποτελεί μια σύγχρονη πρότασης interior design, η οποία συνδυάζει κοσμοπολίτικο αέρα με κυκλαδίτικα αρχιτεκτονικά και παραδοσιακά στοιχεία. Ωστόσο, η οπτική στον σχεδιασμό του χώρου είχε επίσης σαν στόχο να αποτελεί μέρος μιας ολοκληρωμένης βιωματικής εμπειρίας. Παραδοσιακά στοιχεία, σύγχρονες τεχνικές και μοντέρνα έπιπλα συνδυάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα κομψό όσο και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Επειδή κυρίαρχο ρόλο κατέχει η υγιεινή, δεν έγινε καμία προσπάθεια να κρυφτεί ο τρόπος και οι πρακτικές που υιοθετούνται. Γι’ αυτό το λόγο προκρίθηκε η ιδέα του υπερυψωμένου επιπέδου -στον κυρίως χώρο- με τους ειδικές σε διαστάσεις νιπτήρες από Corian   για το πεντικιούρ, ώστε να μπορούν να απολυμαίνονται και ταυτόχρονα ενοποιούνται οπτικά με το υλικό της πατητής τσιμεντοκονίας που χρησιμοποιήθηκε σε αυτή τη μεριά. Επιπλέον η υπερυψωμένη θέση του δίνει την ευκαιρία να γνωρίζει κανείς τις τεχνικές και τους τρόπους που εφαρμόζονται στις υπηρεσίες περιποίησης που προσφέρονται.

Το ταξίδι της αναζωογόνησης -που θα σας μεταμορφώσει- ξεκινάει με την είσοδό σας σε αυτό το ιδιαίτερης αισθητικής nail salon: φωτεινό, ατμοσφαιρικό είναι ιδανικό για να χαλαρώσετε κατά την αναμονή σας ή αμέσως μετά τις θεραπείες και τις περιποιήσεις που έχετε επιλέξει.

Μινιμαλιστική προσέγγιση, φυσικά υλικά, όπως ξύλα, εμφανή πέτρα, λευκά υλικά για να διαφένεται η καθαριότητα  και να λάμπει ο χώρος,  τιρκουάζ, μπλε και φούξια υφασμάτινα μοτίβα δίνουν ένα ξέγνοιαστο, καλοκαιρινό και χαρούμενο χαρακτήρα στο εσωτερικό, δημιουργούν ένα ανάλαφρο και ευρύχωρο περιβάλλον, που εκπέμπει καθαρότητα και γεννά αισθήματα ελευθερίας, γαλήνης και ζεστής φιλοξενίας.

Η μεταμόρφωση δεν ήταν εύκολη, καθώς από τις προηγούμενες χρήσεις είχαν τοποθετηθεί επιπλέον χωρίσματα και επενδύσεις στους τοίχους για ηχομόνωση, κ.λπ. Ωστόσο, η απομάκρυνση τους απελευθέρωσε τον χώρο και ανέδειξε τη δυναμική του, δημιουργώντας ένα άνετο και χρηστικό διάδρομο κυκλοφορίας που ενώνει το “lobby” με τις επιμέρους χρήσεις, όπως για παράδειγμα το δωμάτιο ποδολογίας, μασάζ, τον χώρο του μακιγιάζ, κ.ά. Ιδιαίτερος φωτισμός στα δωμάτια αλλά και ο σχεδιασμός κάθετων ξύλινων χωρισμάτων ανάμεσα στις τοιχοποιίες, με υπολογισμένα κενά μεταξύ τους, ώστε να μη διακρίνεται ο εσωτερικός χώρος από έξω προς τα μέσα, αλλά να γίνεται μόνο το αντίθετο, επιτρέπουν την ροή του καθαρού αέρα στο χώρο, αλλά και την οπτική επαφή του πελάτη με τον υπόλοιπο εξωτερικό χώρο. Έτσι τα δωμάτια αποκτούν «ανοίγματα» χωρίς όμως να χάνεται η ιδιωτικότητα των πελατών όταν βρίσκονται μέσα σε αυτά.

 

 

 

23_resize
15_resize
22_resize
3_resize
6_resize
18_resize
17_resize
21_resize
7_resize
8_resize
16_resize

 

error: Content is protected !!